Vandaag geopend van 08:30 - 16:30

Wie zijn wij

Publicatiedatum: 5 maart 2020

Marcella Mooij

Sinds de zomer van 2019 is Marcella een graag geziene therapeut bij Fysio Zwanenburg. Nadat ze haar studie in België cum laude heeft afgerond is Marcella ons team komen versterken.
Ze is zowel gediplomeerd Fysiotherapeut als Oefentherapeut en haar specialisme is Neurorevalidatie.
Met regelmaat bezoekt Marcella patiënten aan huis en is ze te vinden in onze dependance in de Aarhoeve waar zij ouderen met passie en veel plezier begeleid bij het bewegen en revalideren.
Ook op de praktijk begeleid en ondersteund ze patiënten met oefeningen en behandelingen naar herstel na een operatie of blessure.

Nicole Molenberg

Vanaf 6 januari is de in Alphen a/d Rijn woonachtige Nicole werkzaam in de praktijk aan de Strooplikker 4 in Langeraar. Nicole is collegiaal, spontaan, vakbekwaam en een zeer goede aanvulling van het team Fysio Zwanenburg. 
Nicole is een ervaren fysiotherapeut en heeft certificaten en diploma's in o.a. 4 x t methode bij Orthopedische klachten, Bekken- en zwangerschapsgerelateerde klachten, Scar Management en Kinesio Tape.
Door haar affiniteit en ervaring met kinderen is zij de kracht achter de Trainingen Rots en Water welke over een week van start gaat.

Wilt u een afspraak met Marcella of Nicole maken?

Vul het contact formulier in op de website of bel 0172-604100

In het volgende nieuwsbericht;
Wie zijn de dames op kantoor?