Vandaag geopend van 08:30 - 16:30

Wie zijn wij

Publicatiedatum: 20 april 2020

In het nieuwsbericht van 5 maart j.l. hebben wij u voorgesteld aan onze fysiotherapeuten Marcella en Nicole.
Onderaan het bericht werd beloofd dat de volgende week de dames op kantoor aan u werden voorgesteld. Helaas gooide de Coronacrisis roet in het nieuwsbericht. Maar uw geduld wordt beloond, dit zijn de dames op kantoor van de praktijk Fysio Zwanenburg;

Sandra Isaak en Elly Kampman

Wie is Elly Kampman?
Elly woont al 33 jaar in Langeraar en is reeds jaren een vertrouwt gezicht op de praktijk. Vanaf maart 2003 neemt ze de telefoon op, maakt uw afspraak en beantwoord uw vragen. Elly is verantwoordelijk voor de declaraties en alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Echter voor velen staat de aanwezigheid op de praktijk van Elly synoniem aan KOFFIE.

Wie is Sandra Isaak?
Sinds februari dit jaar is Sandra in ons kantoor te vinden. Het valt niet mee om Sandra in een paar regels te omschrijven. Ze is vrolijk, proffessioneel en heel veelzijdig.
Binnen korte tijd heeft ze de praktijk een hele nieuwe frisse look gegeven en een flinke boost aan de PR  d.m.v. een nieuwe lay out op onze praktijkfolder, mooie stoepborden, afsprakenkaartjes en nog veel meer. Ze beantwoordt de telefoon, bemiddelt, adviseert en ondersteunt het team op vele fronten. Samen met Nicole zou ze de Rots en Water training gaan geven. Helaas is dit tot nader datum uitgesteld.

Bel naar 0172-604100 voor informatie en/of een afspraak.

 

WIJ ZIJN ER VOOR U !