Vandaag gesloten

Full Body work- out

Full body work-out lessen worden gegeven door Marcella Mooij, dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur, locatie; de strooplikker 4, Langeraar.

Wat zijn Full body work-out lessen?

Wat de naam al aangeeft is de full body work-out een groepsles waar alle onderdelen van het lichaam aan bod komen. Zo werk je aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit, lenigheid en conditie. Door het gebruik van diverse materialen wordt er elke week op een gevarieerde manier getraind. Zo wordt er in de lessen gebruik gemaakt van fitnessbal, gewichtjes, dynabands, steps en nog veel meer. In de Full body work-out is de kwaliteit van de oefeningen erg belangrijk daarom wordt er veel aandacht besteed aan een correcte houding. Dit wordt individueel aangepast of gecorrigeerd waar nodig.

Hoe ziet een les eruit?

Er wordt gestart met 20 minuten cardiotraining om de spieren goed op te warmen. Ieder doet wat het best bij hem/haar past. De één gaat dus flink aan de wandel op de loopband terwijl de ander een programma op de crosstrainer, het roeiapparaat of de hometrainer doen. Het tweede gedeelte van de les varieert elke week met grondoefeningen zoals pilates en joga oefeningen of met de onderdelen balans/lenigheid/kracht. Marcella begeleid ook iedereen individueel en geeft tips en oefeningen voor eventuele klachten. Rek- en ontspanningsoefeningen zijn een geliefde afsluiter zodat een ieder met een relaxt gevoel weer naar huis toe gaat.

 

Kosten en vergoedingen

Aanschaffen van een kwartaalkaart van 155 euro kunt u 12 weken lang genieten van 12x een full body work-out. Bij afwezigheid kunnen gemiste lessen worden ingehaald.