Vandaag gesloten

Digitaal E consult

 

Hoe werkt een digitaal E consult?

De fysiotherapeut zal uw klachten in kaart brengen met een uitgebreid vraaggesprek middels een videoconsult. Zo kunnen de therapeuten beoordelen hoe we u het beste kunnen helpen met uw zorgvraag.

Als uw klachten duidelijk in kaart zijn gebracht, kunnen we aan de hand van de klachten een behandeling voorschrijven die u ontvangt via de mail. Dit kan bestaan uit een oefenschema en voorlichting. Dan wordt er in ons beveiligd programma een vervolgafspraak gepland. Zo kunnen we de behandeling zo optimaal mogelijk voorschrijven.

De oefenschema’s zijn duidelijk opgesteld en makkelijk om mee te werken. U kunt tijdens het oefenen aangeven welke oefeningen u heeft gedaan en wat de pijnsensatie hierbij is. Zo kunnen wij ten alle tijden inzien, hoe de oefeningen gaan en of we iets moeten aanpassen. Zo zijn de oefeningen aangepast op uw kunnen.

Is het niet duidelijk kunt u altijd een chat starten, zo blijft het lijntje tussen ons en u kort.

Is het lastig om naar de praktijk te komen of heeft u niet de mogelijkheid door omstandigheden. Dan kunnen wij u middels onze videoconsulten, toch helpen met uw klachten.

 

Specialisten