Vandaag gesloten

Gezellige beweegmiddag in Langeraar

Publicatiedatum: 14 november 2017

Woensdagmiddag 3 oktober heeft Fysio Zwanenburg de ouderen van Langeraar de gelegenheid gegeven om kennis te maken met gezellige manieren van bewegen.

Waarom een beweegdag voor ouderen?

Sporten en bewegen helpt je om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Het helpt je een goed conditie te behouden en je lichamelijk fitter te voelen. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat je langer de activiteiten kunt blijven doen die je graag doet.
Bewegen is zeker ook mogelijk in groepsverband. Hierbij combineer je de lichamelijke voordelen met het vergroten of onderhouden van je sociale contacten. Voor velen geldt dat het in groepsverband sporten of bewegen bijdraagt aan het plezier dat aan bewegen wordt beleefd.

Daarom hebben de fysiotherapiepraktijken in de gemeente Nieuwkoop besloten om beweegdagen voor ouderen te organiseren. Op diverse locaties kon men kennis maken met manieren van bewegen. In Langeraar was Fysio Zwanenburg vertegenwoordigt en kon men deelnemen aan een leuke les bewegen. Ook vrijwilligers van de Koersbalvereniging en Sjoelvereniging Langeraar stonden klaar om een ieder te informeren en kennis te laten maken met deze sporten.

Het was een gezellige middag in de hal van Civitas (Aarhoeve).

Heeft u deze middag gemist maar wilt u alsnog informatie over de mogelijkheden? Bel dan naar Fysio Zwanenburg of vul het contactformulier in op onze website WWW.FYSIOZWANENBURG.NL

CONTACT