Vandaag geopend van 08:30 - 16:30

Hooikoorts

Publicatiedatum: 14 april 2020

Heeft u last van hooikoortsklachten?

Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft hier last van, wist u dat? De klachten ontstaan door het stuifmeel van de bomen, planten en grassen. Het lichaam maakt antistoffen aan dit doet het menselijk lichaam automatisch, maar als u last heeft van hooikoorts reageert het lichaam anders op het aanmaken van antistoffen. Het afweermechanisme reageert anders waardoor de slijmvliezen meer slijm gaan aanmaken en dat geeft klachten zoals een niezen, een loopneus, verstopte neus en traan- of branderige ogen. 

 

Wat kunnen wij doen als team fysio Zwanenburg?

Wij als fysio Zwanenburg kunnen u behandelen tegen hooikoorts. Belangrijk is dat de middenrif goed werkt en soepel is. Dit kunnen wij middels speciale technieken en oefeningen, vervolgd door taping.  De behandeling kan ervoor zorgen dat u minder klachten heeft of hooikoorts vrij het seizoen door komt. Het is bewezen tijdens oefeningen dat bij 84% de klachten sterk zijn afgenomen, best een mooi resultaat toch?

 

Wilt u meer weten over:

- Wat is hooikoorts precies (voorlichting)?

- De behandeling en wat doet dit precies met het lichaam?

- Wat zijn de mogelijkheden?

 

Of wilt u een afspraak maken. Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te mailen naar info@fysiozwanenburg.nl of door te bellen naar 0172 - 604100.